Inlägg nästan uteslutande på engelska/Posts almost exclusively in English

Hej alla nya läsare, Jag skriver i princip uteslutande på engelska nu. Det blev för mycket jobb med att översätta. Jag har dock Google Translate integrerat på bloggen, så ni kan enkelt få det översatt automatiskt. Du kan ändra språk via menyn till höger, alternativt längst ned på sidan för …

Capio: För att undvika straffavgift vid plötslig sjukdom måste besöka VC

Svaret Jag gör ett nytt inlägg för detta då jag anser att det är viktigt att detta kommer fram. Har du inte läst det tidigare inlägget, läs detta först. Innan jag går vidare till mejlet vill jag verkligen framhäva denna del av svaret. Varje medborgare måste själv ansvara för att …

Capio VC: Vid plötslig sjukdom får du betala straffavgift

… Eller komma in oavsett smittrisken – inte prioriterad, enligt anställd på Capio Sävja Vårdcentral. Uppdaterat 2018-01-08. Svar från en chef. Detta är inte hyperboliskt. Blir du sjuk och inte kan meddela Capio Vårdcentral Sävja senast 24 timmar i förväg, då får du betala straffavgift, eller som de kanske vill uttrycka …