Jag har inte slutat bloggat – bara bytt arena

Trots att jag inte lagt upp några nya inlägg på tio dagar har jag inte slutat blogga. Jag har ett nytt spännande projekt på gång och snart kommer detta lanseras. Då kommer det finnas flera inlägg av mig men även andra talangfulla bloggare. Jag vill inte säga för mycket, det får bli en överaskning. Jag kommer att länka till ny ainlägg på denna nya blogg här.

Jag älskar att skriva, och jag älskar teknologi. Jag kommer kanske skriva om detta här istället- Kanske kommer jag skriva om saker som är för personliga att skrivad vid den nya arenan.

Ha tålamod, använd ”randomiserat inlägg”-funktionen så kommer det snart finnas material att läsa som jag skrivit, men även andra bloggare.

Although I haven’t posted here for ten days, I’m still blogging. We have an exciting new project that is yet to launch. Soon, you’ll have plenty posts of mine to read, together with posts by other awesome bloggers. I won’t say where yet, but I’ll post a link to every new post posted on the new site, then I’ll see what I write about here. I love writing, I love technology; I might write about that. Or, maybe I’ll write posts that are too personal for the blog at the new venue!

Have some patience, use the randomized blogpost finder and you’ll have plenty of content written by me and other bloggers, similar to me 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.