Viktigt Angående Språk

Jag skriver oftast inlägg på engelska enbart nu för tiden, men ibland skriver jag på svenska. Min tanke var att skriva på både svenska och engelska på bloggen. Det blev för mycket overhead dock, jag tyckte inte längre det var roligt att blogga. Då kände jag att jag måste sluta skriva både på engelska och svenska. Jag valde engelska då jag i framtiden kommer att blogga för Youth Cancer Europe. Jag kan då använda inlägg jag gjort här, på den bloggen. De flesta svenskar kan dessutom läsa och förstå engelska, och Google Translate finns att tillgå i värsta fall.

Ni ser två språkalternativ till höger, det övre är för hemsidans språk. Väljer du svenska i den övre menyn, under ”Språk” (”Languages” i screenshot nedan), väljer du vilket språk hemsidan ska vara på. Det ska då vara på svenska. Är det på engelska, då är Google Translate på. ’du får då stänga av översättning i menyn lite längre nedanför. Då är det meningen att sidan ska vara på svenska igen. Använder du mobiltelefon eller surfplatta finns valet att ställa in språk längst ned på sidan. Det går dock inte att välja själv vilket språk som ska översättas på alla mobiltelefoner. När du väljer språk för bloggen så bör istället hemsidan fråga om du vill översätta eller ej automatiskt. Välj det val som passar dig! Ifall du valde att översätta sidan av misstag, och du inte lyckas fixa detta rekommenderar jag att du tar rensar cookies och cache. Det bör fungera. Kontakta mig gärna om det är något som inte fungerar, speciellt på mobiler/plattor! (Kontaktuppgifter nedan.)

Språket är inställt automatiskt baserat på din webbläsares språk. Du kan dock ändra språk när du vill i menyn till höger. Använder  Om du har några frågor kan du alltid kontakta administratören på admin@livetefterbarncancer.se eller mig direkt på erik.sturesson@livetefterbarncancer.se – jag finns även på Facebook här.

Jag hoppas ni kan ha överseende med detta och att lösningen är någorlunda bra 🙂

PS: När jag skriver ett nytt inlägg, kommer jag länka till det på det andra språkets sida.