Statusuppdatering

VAD ÄR DET SOM HÄNDER??!!

Hej allihopa,

Som ni säkert har märkt så har jag inte skrivit särskilt mycket nyligen, bortsett från mina problem med min lokala vårdcentral och några av deras underliga resonemang kring vissa policys. Del ett. Del två. (De är på svenska enbart.)

Vad gör jag istället? Bloggar! Jag har sagt det här förut, men än en gång skriver jag skriver jag saker för en annan blogg, på YCE. Vi har inte lanserat bloggen ännu, det har blivit lite försenat men det ska dras igång, tja, snart™! Jag har en hel del nytt innehåll för den här nya bloggen, och jag väljer att inte publicera det här först på grund av SEO-fördelar för den nya bloggen om den publiceras där först.

Kom ihåg att det finns en knapp som du kan klicka på som ger dig ett slumpmässigt inlägg (som du förhoppningsvis) inte har läst – och det kommer snart finnas lite nytt innehåll för YCE-bloggen, dessutom inlägg med högre kvalitet än de inlägg jag har gjort här. Att samarbeta med ett lag gör saker och ting mycket bättre! Självklart kommer jag inte heller vara den enda bloggaren där borta, således kommer det att finnas ännu mer innehåll. Jag kommer göra inlägg här där jag hänvisar till nya inlägg jag skriver på den andra bloggen, så att du inte missar inlägg jag skrivit, om det är det du söker mest!

Spännande saker händer med andra ord väldigt snart!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.